Scheidingswanden met Mos

Scheidingswanden met Mos

Een scheidingswand is een multifunctioneel scherm voor kantoren, vergaderzalen, kantines en andere grote ruimtes. Hiermee creëert u snel kleinere ruimtes. Wij leveren die handige scheidingswanden ook, voorzien van mos voor een natuurlijke sfeer en een aangename akoestiek.

Mobiele kaders met wieltjes

De scheidingswanden die wij leveren, zijn stuk voor stuk stevige mobiele kaders waarbinnen we het mos plaatsen. De kaders zijn van rvs of duurzaam hout en worden voorzien van wieltjes. Daarmee zijn ze makkelijk verplaatsbaar. Wel zo handig als u flexibel wilt zijn in de ruimte!

Afwerking naar wens

Elke scheidingswand kan afgewerkt worden naar wens. U kunt daarvoor kiezen uit verschillende soorten mos die ook in verschillende samenstellingen aangebracht kunnen worden. Zo creëren we de wand die u wilt en die het beste past bij uw inrichting.

Betere akoestiek

Een groot probleem bij veel grote ruimtes is de akoestiek. Vaak klinkt het er te hol en voelt het daardoor kil en onpersoonlijk aan. Scheidingswanden zijn natuurlijk een prima oplossing voor het opdelen van grote ruimtes. Maar kiest u voor scheidingswanden van mos, dan heeft u ook meteen een oplossing voor het slechte geluid en de kille sfeer. Wij brengen het mos namelijk aan op akoestische platen. Dat in samenwerking met het mos zelf, zorgt voor een betere resonantie van het geluid. Kortom, de ruimte klinkt niet meer hol en het geluid wordt direct veel aangenamer.

Natuurlijke sfeer

Het mos zelf ziet er altijd heel natuurlijk uit. Eigenlijk brengt u met mos een stukje natuur naar binnen. Zeker op grote elementen zoals scheidingswanden, heeft het mos veel effect. De ruimte wordt daarmee direct warmer en aangenamer. Door het vele groen voelen mensen zich prettiger in de ruimte en zullen graag terugkomen. Of dat nu op de werkvloer zelf is, in een restaurant of een vergaderzaal. Met een scheidingswand voorzien van mos laat u een unieke indruk achter.

Logo in het mos

De indruk die mensen krijgen van uw bedrijf of ruimte, kunt u nog eens versterken met een logo verwerkt in de scheidingswand van mos. Dat kan door verschillende kleuren of verschillende soorten mos te combineren. De wanden zelf zijn groot genoeg, dus er is alle ruimte om een indrukwekkende creatie te maken op het scherm.

Mos-scheidingswand in kader van rvs of duurzaam hout

Scheidingswanden met mos zijn altijd een verrijking voor de locatie. Zeker ook vanwege de stijlvolle en stevige mobiele kaders die we hiervoor speciaal hebben laten ontwikkelen. Die kaders zijn er dus in verschillende materialen, rvs en duurzaam hout, en kunnen in verschillende afmetingen gemaakt worden. De afwerking met het mos is altijd maatwerk en wordt dus voor uw locatie gemaakt. U bepaalt dus zelf hoe uw mos-scheidingswand eruit komt te zien. Wilt u daar advies bij of creatieve suggesties? Vraag het ons. We maken ook graag een digitaal voorbeeld zodat u al vooraf een idee krijgt hoe het scherm er in uw locatie uit kan zien.

Bestel ook uw mobiele scheidingswand met mos

Enkele voorbeelden van de scheidingswanden staan hieronder weergegeven. En wilt u meer weten of een bestelling plaatsen? Dan horen we natuurlijk graag van u!

 

Klik op de foto voor meer informatie