Over Mosbiz

MosBiz levert mos aan elke business

Mos op kantoor, in het restaurant, een school of in de showroom. Op elke plek waar u meer sfeer, een betere akoestiek of een uniek item aan de wand wenst, leveren wij mos. Als wand, scheidingswand, kunstwerk of in een andere vorm. Net wat u wenst.

Kwaliteit & maatwerk, gegarandeerd

Bij MosBiz kunt u rekenen op kwaliteit. Alle producten maken we op maat speciaal afgestemd op uw wens. De scheidingswanden worden bij deskundige leveranciers gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals duurzaam meranti hout of rvs. Het mos zelf brengen we conform uw opdracht aan in onze productieruimte in Aalsmeer. Zo garanderen we kwaliteit vanaf het eerste productiemoment tot en met dat we het bij u afleveren.

Bezorging

Bestellingen worden vrijwel altijd op locatie bezorgd en indien nodig ook gemonteerd. In geval van kleine bestellingen waarbij geen montage nodig is, kan het ook bezorgd worden. Dit gaat altijd in overleg.

Productiehal in Aalsmeer

De mosproducten worden gemaakt in onze productiehal in Aalsmeer. De kaders zelf, van o.a. hout of rvs, laten we door leveranciers maken. Die kaders kunnen scheidingswanden zijn voor op bureaus maar ook grote mobiele scheidingswanden of moswanden die op een muur bevestigd worden. Deze kaders worden in Aalsmeer van mos voorzien in de kleur, het soort mos en het motief zoals gewenst. Omdat het maatwerk is kan er altijd een afwijking zijn ten opzichte van de getoonde productiefoto’s.

Fotosimulaties & Levertijden

Twijfelt u hoe een mosproduct bij u eruit zal zien? Vraag dan om een fotosimulatie! Daarmee photoshoppen we het gewenste mosproduct in een foto van uw kantoor, showroom of bijvoorbeeld restaurant. Het is natuurlijk niet exact het eindproduct, maar het geeft u wel een hele goede indruk. Kiest u er dan voor om de moswand te bestellen? Dan kunt u rekenen op een levertijd van ongeveer 2 – 3 weken.