Mosproducten


Natuur binnen een kader

Met mos haal je de natuur naar binnen. En wij zorgen ervoor dat het functioneel en aantrekkelijk in uw interieur geplaatst wordt. Door het te verwerken in tal van mosproducten. Zoals moswanden, bureauschermen, scheidingswanden met mos en veel meer. Natuur binnen een kader dus, maar voor de toepassing ervan in uw bedrijf denken we daar wel graag buiten!

Mogelijk met mos

Meer afstand creëren op kantoor? Dat kan met dit bureauscherm van mos! In kaders van hout, metaal of rvs en met mos naar keuze. Geen onderhoud maar wel een natuurlijke boost op kantoor.

Handige mobiele schermen op wieltjes om gemakkelijk verplaatsen. Deze mobiele scheidingswanden van mos geven elke ruimte een natuurlijke sfeer en verbeteren de akoestiek!

Pure kunstwerkjes voor aan de muur; schilderijen van mos. Van klein tot groot. Decoratieve blikvangers, onderhoudsarm en een natuurlijke oplossing voor een betere akoestiek. Ook met logo’s mogelijk! Klik hier…

Een natuurlijk uitstraling in het pand met een moswand. Mogelijk op elke muur, klein of groot en ook met rondingen. De moswanden worden naar wens gemaakt, in kleuren en met afbeeldingen naar keuze.

Praktisch en sfeervol

Mos op kantoor, in het restaurant of op school. Overal is het praktisch en sfeervol. Mos is namelijk onderhoudsvrij, niet afhankelijk van daglicht, is brandvertragend en geluiddempend. Het zorgt dus voor een betere akoestiek. Maar ook is het sfeervol en verhoogt het gevoel van natuur in een ruimte. Dat zorgt voor minder stress. Bij MosBiz verwerken we het mos in kaders naar wens. Het kan dus op de wand, tussen bureaus of tafels, als kunstelement aan de wand en nog veel meer. Wilt u ook meer sfeer, meer natuur en betere akoestiek? Kies dan voor mos in uw business!

Ter inspiratie; dit kan met mos

Een kale wand, uitzicht op een lift of een bureau waar iedereen te dicht op elkaar zit? Mos bracht daar verandering in. Of eigenlijk MosBiz; wij zochten passende oplossingen voor deze bedrijven en leverden maatwerk waarin we het mos verwerkten op de manier die het meest geschikt was. Kijk zelf maar eens bij onze projecten en laat u inspireren. En zoekt u ook voor uw bedrijf een oplossing of toevoeging met mos? Wij denken graag met u mee!

Doe-het-zelf (Particulier & zakelijk)

Met 38 kleuren kunt u de mooiste creaties zelf creëren. Op YouTube vindt u verschillende instructies films hoe dat zou kunnen doen.

Mos wordt veelal gelijmd. Onze lijm is milieu-vriendelijk en is gemaakt van zetmeel. Deze unieke oplossing zorgt ervoor dat uw mos voor jaren goed vastzit.

MosBiz levert ook Mos-Doe-Het-Zelfpakketten zodat u uw eigen creativiteit kunt testen. Er zijn diverse kleuren en mogelijkheden.

MosBiz levert natuurlijk alles met mos maar wij wilden deze speciale decoratieve artikelen u niet onthouden.