Mos inspiratie

Mos brengt ruimtes tot leven, dempt het geluid en zorgt voor sfeer. Een klein bureauscherm, een moswand of een mosschilderij maakt direct veel verschil. Kijk zelf maar bij deze voor- en na-foto’s van enkele projecten. En laat u vooral inspireren wat mos bij u op de zaak kan doen!

Uw kijk op een binnenplaats

Deze klant wilde graag een ander uitzicht dan een lift die op en neer gaat. Wat is er dan mooier dan een natuurlijk mosschilderij van 2,5 bij 3 meter?

Het klinkt wat hol

In dit kantoor hadden ze veel last van het geluid. Dat klonk hol in de vergaderzaal vanwege de gebogen muur. Daarom hebben we deze 2 mosschilderijen gemaakt met daarin het logo verwerkt. Nu ze hangen zijn de gesprekken met klanten weer een stuk aangenamer door het prettiger geluid.

1,5 meter, hoe doe je dat natuurlijk?

Vanwege corona zocht dit bedrijf naar een manier om 1,5 meter afstand te creëren en tegelijk ook goed voor het personeel te zorgen. Daarom zijn nu deze mosscheidingswanden geplaatst. Zo blijft op een natuurlijke manier de gewenste afstand bewaard en heeft iedereen vanaf het bureau een aangenaam zicht. Bijkomend voordeel is dat het concentratievermogen van de werknemers, toenam.

Akoestisch met mos. Kan dat?

Rendiermos en bolmos zijn van nature akoestisch. Maar bij MosBiz zorgen we ervoor dat ook platmos akoestisch werkt. Mos heeft daardoor niet alleen een rustgevend effect maar dempt het ook het geluid. Met akoestisch mos zijn vele toepassingen mogelijk; aan het plafond, geheel of met platen, in de vorm van een lamp, aan de muur en zelfs op deur. Laat u verrassen en vraag ons naar de mogelijkheden voor in uw zaak.