Mos kopen bij MosBiz

Bent u op zoek naar mos voor uw project of bedrijf? Maak dan kennis met MosBiz! Wij zijn dé specialist op het gebied van hoogwaardige mosproducten en los mos. Zo vindt u op onze website bijvoorbeeld mosschilderijen, moswanden en bureauschermen met mos, maar ook veel soorten losse mos om uw project samen te stellen. Weet u al welke plakken mos u wilt kopen? Bestel dan eenvoudig via onze website. Nog geen idee wat voor los mos u wilt kopen en/of nodig heeft voor uw project? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.

Hieronder vindt u alle artikelen met Rendiermos in een rechthoekige doos van +/- 500 gram, 3 kilo of 2,6 kilo in diverse kleuren. Maar ook ons Bolmos en Platmos.

Onze verschillende soorten mos lenen zich zeer goed om zelf uw creativiteit te testen. Met lijm en een goede ondergrond kunt u zelf “knutselen” en de mooiste creaties maken.

Gratis verzenden voor bestelling boven de € 125,- (NL)


Bolmos & Platmos | Rendiermos 500gr | 1000gr | 3 kilo | 2 laags | 5 kilo | Moslijm | Specials


* Bedragen op de website zijn exclusief 21% BTW.

Soorten mossen

In onze webshop vindt u een breed scala aan verschillende kleuren en soorten mos. Zo vindt u in onze webshop bekende soorten gedroogde mos en kussentjesmos, waaronder rendiermos, bolmos en platmos. Ook andere soorten gedroogde mos waaronder zilvermos, plaatmos en IJslandse mos kunt u in ons assortiment vinden. Op zoek naar een speciale kleur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u bijvoorbeeld ook geel mos, rood mos en (uiteraard) groen mos in onze webshop. Ongeacht welke kleur of welk type gedroogde mos u wilt kopen, de kans is groot dat wij het in onze webshop hebben!

De voordelen van mos

Mos in uw bedrijf integreren kent vele voordelen. Zo is mos een onderhoudsvrij product en draagt het bij aan de akoestiek en duurzaamheid binnen uw organisatie. Mos is daarnaast ook geluiddempend en brandvertragend. Doordat onze mos in vele soorten en kleuren verkrijgbaar is, past het mos perfect binnen uw bedrijf en uw huisstijl. Meer weten? Lees dan hier verder over alle voordelen van mos..


Platmos

Platmos is een platte soort mos die laag blijft en nooit hoger groeit dan 10 tot 20 millimeter. Dit platte mos is herkenbaar aan de mooie groene kleur en de gerimpelde blaadjes. Ook is dit soort mos ideaal om meer diepte aan te brengen in uw project. Bij een goede luchtvochtigheid is dit mos van nature groen, al kan dit mos bij warme en droge temperaturen ook een gele kleur aannemen. Indien de luchtvochtigheid weer aanneemt, verkleurt dit mos ook weer terug naar zijn oorspronkelijke kleur (groen). Heeft u liever gele kleuren, dan is platmos gedroogd een uitstekende keuze voor u.
Platmos kopen doet u eenvoudig via onze webshop. Voor alle vragen omtrent platmos kopen, of voor ondersteuning, staan onze specialisten u graag te woord.

Hoog platmos

Mooi hoog platmos, geïmpregneerde lappenmos dikte 2-4 cm. Goed te combineren met andere mossoorten om een 3D-effect te creëren.

Regulier platmos

Regulier geselecteerd en geïmpregneerde lappenmos dikte 1-3 cm.

Bolmos

Bolmos, ook wel kussentjesmos genoemd, is zoals de naam al doet vermoeden een bol mos. Deze soort mos ideaal om diepte en structuur aan te brengen in uw project. Deze mosbol bestaat uit dunne naaldvormige blaadjes en bevat van zichzelf water of lucht waardoor het lang mooi en zacht blijft, ook als het gedroogd is. 
Bolmos is daarnaast ook ideaal te combineren met andere soorten mos, waaronder rendiermos en platmos. Hoewel bolmos van origine groen is, kunt u ook andere soorten gekleurd bolmos in ons assortiment vinden. Wilt u bolmos kopen en aanbrengen in uw project? Dan kunt u eenvoudig bolmos online kopen via onze webshop. Indien u vragen heeft over bolmos of advies hierover wenst te ontvangen, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Rendiermos

Rendiermos is een soort mos dat eruitziet als een kleine struik. Deze mossoort komt aan zijn naam omdat de vorm van de takjes ietwat lijkt op een gewei. Doordat de takjes hol en licht meeverend zijn, is dit een ideale mossoort voor geluidsdemping. Rendiermos bieden we eveneens in acht verschillende kleuren aan. Uiteraard bent u bekend met groen rendiermos, maar wist u ook dat wij rendiermos in bijvoorbeeld de kleuren geel, oranje, rood, blauw en zwart aanbieden? Zit uw kleur niet tussen ons assortiment? Laat het ons dan vooral weten! Enthousiast geworden over de kleuren en mogelijkheden? Dan kunt u rendiermos eenvoudig kopen via onze webshop. 

Onze rendiermos 500 gram

(€ 136,50 p.m2 excl. btw)

Kleine verpakking van 500 gram, circa 0,08 m2. (12-13 doosjes = 1m2, afhankelijk hoe dicht u het op elkaar plakt) Levertijd is 1-2 werkdagen.

Onze Rendiermos 1000 gram

(€ 129,00 p.m2 excl. btw)

1000 gram rendiermos is gelijk aan 0,16m2. NB. natuurlijk afhankelijk van de wijze dat er geplakt wordt.

Specials

Rendiermos verpakt 6 x 500 gram

(€ 113,75 p.m2 excl. btw)

Onderstaande overdoos van 6 x 500 gram. Levertijd 1-2 werkdagen. 1m2 = circa 13 doosjes rendiermos. Hoe dichter u het rendiermos op elkaar plakt, hoe meer u nodig heeft.

Moslijm

Rendiermos 5 Kilogram, circa 0,75m2

( € 92,- p.m2 excl. btw)

5 kilo rendiermos = circa 0,75m2. Deze dozen zijn goed voor grote oppervlakten, verdeeld over 2 lagen en compact verpakt. Hierdoor minder verpakkingsmateriaal dus ook minder afval goed voor het milieu.

Rendiermos los verpakt in 2 lagen, circa 2,6 kilo

(€ 102,38 p.m2 excl. btw)

Dozen met 2 lagen rendiermos, perfect voor het plakken van grote oppervlakten. 1 doos is 0,4m2 dus 1m2 = 2,5 doos. Levertijd indien voorradig 1-2 werkdagen anders 2-3 weken i.v.m. het droogproces.

Direct op voorraad

Deze kleuren op bestelling, levertijd +/- 3 weken

Do It Yourself Frames

Ontdek onze frame van staal, kunststof en hout. Alle frames van goede kwaliteit en ideaal om zelf een mosschilderij te maken.

Alle voordelen van mos kopen via MosBiz

De mossoorten mossen die via onze webshop worden aangeboden zijn op een natuurlijke en verantwoorde wijze geoogst. De mos planten worden op een natuurlijke wijze onderhouden (en geoogst) waardoor u voorzien bent van hoogwaardige kwaliteit. Zo beleeft u nog jaren plezier aan uw mosproject.

Na oogsting wordt een mos plant eventueel nog gekleurd. Zodoende vindt u in ons assortiment meerdere soorten en kleuren mos. Of u nu op zoek bent naar mos green (groen), of een andere kleur, de kans is groot dat wij het hebben. Laat u verrassen door ons ruime assortiment en bestel gemakkelijk via ons eenvoudige bestelproces. 
Meer weten over de voordelen van Mosbiz? Lees dan hier verder. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier, via ons telefoonnummer (085-007 60 20) of per e-mail (interesse@mosbiz.nl).

suchi
suchi
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5
1 maand geleden
suchi
suchi
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5
1 maand geleden
suchi
suchi
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5
1 maand geleden