Uw wensen

U wilt een standaard oplossing of een specifieke oplossing

Alles kan bij Mos-Biz maar we moeten natuurlijk wel weten wat u precies wilt. Daarom is er altijd persoonlijk contact om uw wensen helder te krijgen. Wij zullen u dan adviseren wat de mogelijkheden zijn en u bepaalt of het bij ons wilt bestellen. Wel zo duidelijk en resulteert ook in het beste resultaat!

Heeft u iets leuks gezien in onze uitgebreide online winkel dat kunt u daar gewoon bestellen. Dat gaat namelijk het snelst en heeft u het product binnen 5 werkdagen in huis.

Maar kunt u het toch niet vinden in de online winkel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken met veel leveranciers samen en wellicht kunnen wij u wensen toch waarmaken en natuurlijk tegen scherpe prijzen!

Uw bestelling

Alles met de hand

Uw product wordt altijd met de hand gemaakt en levert dan ook top kwaliteit op. Maar ook dat u product enigszins kan verschillen van de productfoto’s die in onze online winkel heeft gezien. Wel komen ze sterk overeen en hoeft u niet ineens wat anders te verwachten.

Door het met de hand uw product te vervaardigen wordt er wel sterk gekeken naar de kwaliteit van het product. En zo bent u weer verzekerd dat u mooi en kwalitatief goed product heeft besteld.
En…. mocht er onverhoopt toch iets verkeerd gaan dan wordt dat altijd netjes opgelost zodat u toch nog tevreden zult zijn!

Heeft u specifieke wensen waardoor u een op maat gemaakt product wilt bestellen dan komt er altijd een offerte. Zodat u altijd weet wat u van ons mag verwachten, welk product u uiteindelijk koopt en tegen welke prijs.
Kijk bij onze voorbeelden welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Uw product en de betaling

Uw product via de webshop

Indien u het product via de webshop heeft besteld dan betaalt u direct tijdens het invoeren van de bestelling via iDeal. Zodra wij uw bestellingen ontvangen dan reserveren wij voor u het product voor u. Via de e-mail krijgt u de bevestiging van uw bestelling. Onze standaard levertijden is 2-3 weken.

Uw product op maat gemaakt

Als u specifieke wensen heeft en u bestelt een op maat gemaakt product dan dient u eerst de offerte goed te keuren. Als deze goedgekeurd is dan zorgen wij dat u product gemaakt gaat worden. Als het product gereed is dan zullen wij u de factuur toesturen om deze vervolgens na aflevering binnen 14 dagen te voldoen. Kan ook via vooruit betaling als u dat liever heeft.

Retouren

14 dagen bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen, afhankelijk van het pakket, circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via 14dagen@mosbiz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

28 dagen retourneren

U heeft dus volgens het bovenstaande 28 dagen de tijd om het product binnen uw huis te beoordelen. Ben dan toch niet tevreden dan kunt het product gewoon aan ons retourneren. Let wel; dit geldt alleen voor de producten die gekocht zijn in de webshop. Producten die specifiek voor u gemaakt zijn daar geldt er geen retourrecht, ook niet de 14 dagen bedenktijd. Dit zijn wettelijke regels waar iedere webshop zich aan te houden.

Kwaliteitscontrole

Correctheid en kwaliteit

Omdat de producten met de hand worden gemaakt dan is het belangrijk dat er gecontroleerd wordt dat het product overeenkomt met uw bestelling en dat het product ook voldoet aan onze kwaliteitseisen:

Is het de juiste frame en zitten er geen beschadigingen op?

Is het de juiste soort mos en heeft het de juiste kleur?

Klopt de verhouding van de verschillende mossoorten?

Is de mos op de juiste wijze bevestigd binnen het frame?

Komt het logo, indien van toepassing, overeen met de logo van de klant?

Is het goed verpakt voor verzending?

Belangrijkste check, kan de klant tevreden zijn met het product?!