Bureauschermen met Mos

Bureauschermen met Mos

Met mos brengt u de natuur naar binnen bij uw bedrijf. Tot op het bureau zelfs. Deze bureauschermen zijn namelijk voorzien van mos. Mos-bureauschermen zeg maar. Zo creëert u een natuurlijke afscheiding in het kantoor die veel voordelen met zich meebrengt.

Hout, rvs of metaal

De bureauschermen zijn gemaakt van duurzaam en sterk hout, rvs of metaal. Het binnenwerk voorzien we van een mossoort naar keuze. Dat kan bolmos, rendiermos, platmos of een combinatie daarvan zijn. En in talloze kleuren ook nog. Zo maken we het scherm net zoals u het wenst.

Prettiger werken

Met een bureauscherm biedt u uw medewerkers veel voordelen. Zeker als ze met meerderen op een afdeling werken. Het wordt dan normaal gesproken al snel rumoerig. Het mos daarentegen dempt het geluid. Die akoestische werking zorgt voor een aangenamer geluid op de werkvloer en uw medewerkers kunnen zich daardoor ook veel makkelijker concentreren. En dat werkt een stuk prettiger!

50 cm groen

Elk bureauscherm heeft een standaard hoogte van 50 cm. De breedte is variabel. Er is dus een mos-bureauscherm voor elk bureau! En deze hoogte is ideaal; het biedt voldoende privacy terwijl er ook nog gewoon contact mogelijk is. Uw medewerkers kijken namelijk zo over het scherm heen, maar kunnen zich net zo makkelijk even afzonderen van de rest. In hun groene bubbel!

Natuurlijk afstand houden met een bureauscherm van mos

Wie niet kan thuiswerken, moet op kantoor genoeg afstand kunnen houden. Met een bureauscherm wordt dat veel eenvoudiger. Het creëert op natuurlijke wijze de gewenste afstand zonder dat het stoort. En omdat het bureauscherm van mos zoveel voordelen biedt, wordt het ook niet als hinderlijk ervaren. Onze klanten merken dat de medewerkers het een prettige toevoeging in de kantoortuin vinden. Logisch ook, dit stukje natuur in een kader maakt de kantoortuin ineens veel groener en aangenamer!

Persoonlijk advies?

Bureauschermen zijn standaard te bestellen via onze webshop. Maar we geven u ook graag persoonlijk advies. Wilt u meer weten over de opties van bureauschermen met mos voor op uw kantoor? Vraag het ons gerust!