Nieuw! Mosscheidingswanden

23 januari 2024 Uit Door Jeffrey van Beek
Nieuw! Mosscheidingswanden

Corona en bewustwording

Corona laat de wereld van een andere kant zien. Het is voor veel mensen echte ellende dat valt niet te onderkennen. Andere hebben geluk en merken qua gezondheid niets van. Maar dat is nu net het gevaar! Bewustwording neemt af en veel gaan we terug naar zoals het was. Maar hoe doe je dat dan toch veilig als werkgever?

Op afstand

Het is een bijzondere tijd dat je als werkgever moet kiezen voor goed werkgeverschap terwijl het water misschien wel aan de lippen staat of niet maar de juiste normen en waarden voor je medewerkers staat boven aan. Daarnaast vraag je aan de medewerkers om hun verantwoordelijkheid te nemen. Blijven werken maar wel verantwoord en met zorg voor alle collega’s. En op afstand is goed maar op kantoor voelt ook vaak nog vertrouwd en levert meer interactie op, vergroot de effectiviteit en het resultaat.

Creatief

Veel bedrijven hebben daarvoor maatregelen genomen om de medewerkers veilig te ontvangen in het bedrijf. Bijvoorbeeld desinfectiemiddel, vergroten van de schoonmaakfrequentie, looproutes en op kantoor in roosterverband. Creativiteit alom van de directie, personeel maar zeker ook vanuit de markt.

Mosscheidingswanden

Ondernemers worden steeds creatiever en inventiever. Zo heeft MosBiz nieuwe mosscheidingswanden op de markt gebracht. Scheidingswanden bekleed met mos! In allerlei varianten; 1 kleur, verschillende kleuren, met of zonder logo, op bureau, op de grond, met of zonder wielen, RVS of Maranti. Maar vanuit de gedachte hoe zorg je dat medewerkers veilig op kantoor kunnen komen en achter hun bureau kunnen werken. Nou zo dus:

Ook interesse in de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail naar interesse@mosbiz.nl of bel 085-0076020.